Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alcatraz rollers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.1
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Irvine is nu in balbezit. Irvine probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Umaga de bal. Berry is nu in balbezit. Berry geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Haddleton verovert de bal door een tackle van achteren. Haddleton probeert naar een medespeler te passen. Viertal is nu in balbezit. Probert verovert de bal door een tackle van achteren. Probert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Thomson probeert naar een medespeler te passen. Probert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hird tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hird krijgt een gele kaart. Probert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Matai neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Berry bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardly bereikt de bal nog maar net als eerste. Berry bereikt de bal nog maar net als eerste. Berry schiet op doel. Klungelig pakt Welford de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Haddleton passt de bal in één keer door. Probert bereikt de bal nog maar net als eerste. Irving rent richting de bal. Probert verovert de bal door een tackle van achteren. Probert haalt uit met een fantastische trap. Souter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alcatraz 54%, rollers 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alcatraz - rollers 0:0

72e minuut.
Berry bereikt de bal nog maar net als eerste. Umaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Umaga geeft een hoge lob. Berry is nu in balbezit. Berry schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Inworp. Matai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matthews rent richting de bal. Matthews geeft de bal voor. Probert krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Viertal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haddleton is nu in balbezit. Viertal is nu in balbezit. Haddleton onderschept slim de pass. Haddleton schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Thomson de bal. Haddleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Haddleton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alcatraz 52%, rollers 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alcatraz - rollers 0:0