Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
All Black Black turds
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Darkes geeft de bal voor. Gemmell bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemmell geeft een hoge lob. Collins is nu in balbezit. Collins geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Peters kopt de bal weg. Steel bereikt de bal nog maar net als eerste. Steel met een sublieme pass. Slane bereikt de bal nog maar net als eerste. Slane haalt uit met een fantastische trap. Cain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
All Black - Black turds 0:1

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nelson met een harde bal richting middenveld. Steel kopt de bal weg. Slane is nu in balbezit. Slane schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Black 48%, Black turds 52%.
All Black - Black turds 0:1

56e minuut.
Peters geeft een hoge lob. Dickerson probeert naar een medespeler te passen. Wharehinga heeft problemen om de bal te vangen. Hifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hifo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Page geeft een hoge lob. Dickerson heeft problemen om de bal te vangen. Dickerson passt de bal in één keer door. Hifo is nu in balbezit. Hifo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Bell geeft een hoge lob. Hall heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dickerson. Dickerson krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Allinson rent richting de bal. Slane is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Allinson. Allinson krijgt een gele kaart. Slane raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Slane kan niet meer verder spelen. Leijh komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Black 44%, Black turds 56%.
All Black - Black turds 0:1