Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black turds All Black
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Martin verovert de bal door een tackle van achteren. Martin geeft een hoge lob. Priorie rent richting de bal. Steel is nu in balbezit. Steel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Hifo passt de bal met de wreef. Wharehinga rent richting de bal. Wharehinga draait met de bal, schiet en ... Jackman probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Darkes is nu in balbezit. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. McConnell maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag McConnell naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black turds 54%, All Black 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Black turds - All Black 0:0

50e minuut.
Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Darkes is nu in balbezit. Martin onderschept slim de pass. Hifo rent richting de bal. Hifo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Darkes onderschept slim de pass. Darkes geeft de bal voor. Urlovic speelt de bal door. Hifo rent richting de bal. Hifo schiet op doel. Nelson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Jackman rent richting de bal. Jackman met een sublieme pass. Priorie rent richting de bal. Steel is nu in balbezit. Steel draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Black turds - All Black 1:0

80e minuut.
Martin speelt de bal door. Steel is nu in balbezit. Steel passt de bal in één keer door. Priorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Priorie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black turds 50%, All Black 50%.
Black turds - All Black 1:0