Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IJ IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Ethiopian
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.6
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen weak


15e minuut.
Ballard probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gliznitskof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dickerson begaat een overtreding. Dickerson krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Todd is nu in balbezit. Todd passt de bal in één keer door. Robson heeft problemen om de bal te vangen. Gliznitskof rent richting de bal. Gliznitskof schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Haigh onderschept slim de pass. Haigh geeft de bal voor. Moody kopt de bal weg. Curtis is nu in balbezit. Curtis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Dickerson rent richting de bal. Fleming rent richting de bal. Robson is nu in balbezit. Fleming verovert de bal door een tackle van achteren. Fleming geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IJ IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII 63%, Ethiopian 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IJ IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII - Ethiopian 0:0

52e minuut.
Robson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robson met een sublieme pass. Bahr bereikt de bal nog maar net als eerste. Tietjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Tietjens haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ballard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Robson probeert de bal met de borst te controleren. Gliznitskof is nu in balbezit. Gliznitskof passt de bal zonder na te denken. Curtis bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtis draait met de bal, schiet en ... Eruera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Torrens bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrens passt de bal in één keer door. Kightley is nu in balbezit. Curtis onderschept slim de pass. Curtis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Curtis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kightley. Curtis raakt geblesseerd tijdens het duel. Moody zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Haddleton is nu in balbezit. Haigh probeert naar een medespeler te passen. Gliznitskof bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliznitskof geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IJ IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII 68%, Ethiopian 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IJ IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII - Ethiopian 0:0