Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soldex FC The Invincibles
Normal Tactiek meowmeowkittykat
56% Balbezit 44%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.4 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Packer rent richting de bal. Courtney verovert de bal door een tackle van achteren. Courtney passt de bal met de wreef. Winterburn is nu in balbezit. Winterburn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldex FC - The Invincibles 0:1

16e minuut.
Inworp. Vlahos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Symon rent richting de bal. Arrowsmith verovert de bal door een tackle van achteren. Arrowsmith geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Packer speelt de bal door. Herbert is nu in balbezit. Arrowsmith begaat een overtreding. Herbert moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Herbert kan niet meer verder spelen. Zane komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Peters geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vlahos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arrowsmith rent richting de bal. Arrowsmith schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldex FC 64%, The Invincibles 36%.
Soldex FC - The Invincibles 0:1

66e minuut.
Arrowsmith is nu in balbezit. Zane rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arrowsmith. Arrowsmith krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Peters maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Harrison heeft problemen om de bal te vangen. Van Gog rent richting de bal. Harrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrison schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Wooddin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dugdale. Wooddin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wooddin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arrowsmith kopt de bal weg. Winterburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterburn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldex FC 55%, The Invincibles 45%.
Soldex FC - The Invincibles 0:1