Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
เอส deez nuts
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


16e minuut.
Hedwig speelt de bal door. Bos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bos geeft een hoge lob. Gatis is nu in balbezit. Gatis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Gemmell rent richting de bal. Hedwig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedwig speelt de bal door. Gatis is nu in balbezit. Gatis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Davenport is nu in balbezit. McCallum onderschept slim de pass. McCallum probeert naar een medespeler te passen. Oorschot rent richting de bal. Oorschot schiet op doel. Tomlinson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
เอส - deez nuts 1:0

41e minuut.
Gatis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Musin de bal. Oorschot rent richting de bal. Oorschot draait met de bal, schiet en ... Tomlinson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Tomlinson trapt de bal weg van het doel. Hagan is nu in balbezit. Hagan passt de bal met de wreef. Oorschot rent richting de bal. Oorschot haalt uit met een fantastische trap. Tomlinson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: เอส 42%, deez nuts 58%.
เอส - deez nuts 1:0

55e minuut.
Haigh geeft de bal voor. Banbury kopt de bal weg. Hedwig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oorschot bereikt de bal nog maar net als eerste. Oorschot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
เอส - deez nuts 2:0

59e minuut.
Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Musin rent richting de bal. Mann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mann krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Daar is Gemmell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McCallum geeft de bal voor. Oorschot rent richting de bal. Oorschot haalt uit met een fantastische trap. Tomlinson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
เอส - deez nuts 3:0

71e minuut.
Hagan geeft een hoge lob. Lawrie kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Haigh de bal onder controle te krijgen. Gatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Davenport geeft de bal voor. Davis rent richting de bal. Hedwig tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Davis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: เอส 45%, deez nuts 55%.
เอส - deez nuts 3:0