Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kenneth Hua Hin Tigers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Neill rent richting de bal. Neill geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rutherford met een snelle inworp. Whitley geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bowen geeft de bal voor. Inworp. Ormrod met een snelle inworp. Daar is Whitley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whitley geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ogg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogg geeft een hoge lob. Reeves rent richting de bal. Reeves geeft een hoge lob. Freebairn kan de bal niet met de borst controleren. Somerville probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Darkes schiet op doel. Fien krijgt zijn hoofd ertegen. Fien maakt een snoekduik en kopt de bal. Somerville probeert wanhopig de bal te grijpen. Probert probeert naar een medespeler te passen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kenneth 46%, Hua Hin Tigers 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kenneth - Hua Hin Tigers 0:0

79e minuut.
Johns speelt de bal door. Darkes kopt de bal weg. Fien is nu in balbezit. Fien schiet op doel. Somerville maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Neill geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rutherford met een snelle inworp. Whitley is nu in balbezit. Whitley geeft een hoge lob. Johns verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Eruera is nu in balbezit. Melville verovert de bal door een tackle van achteren. Melville probeert naar een medespeler te passen. Fien rent richting de bal. Fien draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kenneth - Hua Hin Tigers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kenneth 54%, Hua Hin Tigers 46%.
kenneth - Hua Hin Tigers 0:1