Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JKOA west coast wolves
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Fien geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simpson met een snelle inworp. Richter rent richting de bal. Richter geeft een hoge lob. Boyd probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Welford rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Tamake rent richting de bal. Deaker verovert de bal door een tackle van achteren. Deaker passt de bal met de wreef. McCullum is nu in balbezit. McCullum haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Davenport geeft de bal voor. McRoberts is nu in balbezit. McCullum onderschept slim de pass. Deaker rent richting de bal. Deaker haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tamake heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. McCullum is nu in balbezit. McCullum schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Richter probeert de bal met de borst te controleren. Goddard is nu in balbezit. Leijh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Leijh krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Ferris rent richting de bal. Robben begaat een overtreding. Ferris is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Davenport zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. McCullum is nu in balbezit. McCullum haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKOA 44%, west coast wolves 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JKOA - west coast wolves 0:0

50e minuut.
Fien kopt de bal weg. Goddard bereikt de bal nog maar net als eerste. Goddard probeert naar een medespeler te passen. McCullum heeft problemen om de bal te vangen. McCullum schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Davenport passt de bal in één keer door. Goddard rent richting de bal. Deaker is nu in balbezit. McCullum bereikt de bal nog maar net als eerste. McCullum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JKOA - west coast wolves 0:1

77e minuut.
Fien is nu in balbezit. Simpson onderschept slim de pass. Simpson met een sublieme pass. Welford rent richting de bal. Welford schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKOA 55%, west coast wolves 45%.
JKOA - west coast wolves 0:1