Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soldex FC เอส
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Mann rent richting de bal. Harrison onderschept slim de pass. Harrison met een sublieme pass. Cannibals rent richting de bal. Cannibals schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Packer speelt de bal door. Poidevin is nu in balbezit. Oorschot is nu in balbezit. Oorschot haalt uit met een fantastische trap. Daar is Peters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Davis rent richting de bal. Harrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Davis krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Hagan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagan speelt de bal door. Fox verovert de bal door een tackle van achteren. Oorschot bereikt de bal nog maar net als eerste. Oorschot schiet op doel. Bracken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Symon verovert de bal door een tackle van achteren. Banbury rent richting de bal. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Banbury verovert de bal door een tackle van achteren. Banbury schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldex FC - เอส 0:1

39e minuut.
Symon speelt de bal door. Harrison is nu in balbezit. Harrison passt de bal met de wreef. Cannibals bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannibals haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldex FC 51%, เอส 49%.
Soldex FC - เอส 0:1

76e minuut.
Symon onderschept slim de pass. Harrison is nu in balbezit. Harrison passt de bal met de wreef. Cannibals rent richting de bal. Cannibals haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Fox rent richting de bal. Symon rent richting de bal. Banbury speelt de bal door. Oorschot is nu in balbezit. Oorschot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldex FC - เอส 0:2

85e minuut.
Dugdale rent richting de bal. Dugdale probeert naar een medespeler te passen. Mann probeert naar een medespeler te passen. Banbury rent richting de bal. Banbury haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldex FC - เอส 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldex FC 51%, เอส 49%.
Soldex FC - เอส 0:3