Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JKOA kenneth
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 20.4
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Probert is nu in balbezit. Richter onderschept slim de pass. Richter passt de bal in één keer door. Welford is nu in balbezit. Welford draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Langer met een sublieme pass. Welford bereikt de bal nog maar net als eerste. Probert bereikt de bal nog maar net als eerste. Welford onderschept slim de pass. Welford haalt uit met een fantastische trap. Somerville bokst de bal weg.

21e minuut.
Probert speelt de bal door. Softon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormrod tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Softon raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

23e minuut.
Rutherford kopt de bal weg. Klungelig pakt Probert de bal. Richter is nu in balbezit. Welford rent richting de bal. Welford schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JKOA - kenneth 1:0

23e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Somerville niet meer kan verder spelen. Stanley komt het veld opgelopen. Whitley met een sublieme pass. Haigh bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Richter zijn tegenspeler op de grond. Richter krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Rutherford rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Melville. Rutherford raakt geblesseerd tijdens het duel. Rutherford met een snel genomen vrije trap. Hore heeft problemen om de bal te vangen. Ormrod rent richting de bal. Ormrod haalt uit met een fantastische trap. Ah Van verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Softon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKOA 46%, kenneth 54%.
JKOA - kenneth 1:0

49e minuut.
Hore met de inworp. Softon rent richting de bal. Softon passt de bal zonder na te denken. Daar is Whitley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whitley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ogg passt de bal zonder na te denken. Whitley rent richting de bal. Whitley probeert naar een medespeler te passen. Haigh is nu in balbezit. Haigh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Probert passt de bal zonder na te denken. Hore bereikt de bal nog maar net als eerste. Hore met een sublieme pass. Welford is nu in balbezit. Welford haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKOA 69%, kenneth 31%.
JKOA - kenneth 1:0