Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kenneth JKOA
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.6
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Ormrod geeft de bal voor. Whitley kopt de bal weg. Melville rent richting de bal. Haigh onderschept slim de pass. Haigh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ormrod rent richting de bal. Ormrod passt de bal zonder na te denken. Haigh bereikt de bal nog maar net als eerste. Haigh schiet op doel. Ah Van probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kenneth - JKOA 1:0

16e minuut.
Klungelig pakt Tamake de bal. Whitley rent richting de bal. Tamake rent richting de bal. Whitley verovert de bal door een tackle van achteren. Whitley haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Alves trapt de bal weg. Langer heeft problemen om de bal te vangen. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Welford is nu in balbezit. Welford haalt uit met een fantastische trap. Somerville verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kenneth - JKOA 1:1

31e minuut.
Whitley passt de bal met de wreef. Welford rent richting de bal. Probert bereikt de bal nog maar net als eerste. Welford onderschept slim de pass. Welford draait met de bal, schiet en ... Somerville verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kenneth 53%, JKOA 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kenneth - JKOA 1:1

65e minuut.
Ogg met een snelle inworp. Probert heeft problemen om de bal te vangen. Probert geeft een hoge lob. Ormrod bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormrod schiet op doel. Ah Van verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Hore is nu in balbezit. Hore geeft de bal voor. Gibbes heeft problemen om de bal te vangen. Welford rent richting de bal. Welford haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Langer bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamake bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Langer zijn tegenspeler op de grond. Langer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kenneth 52%, JKOA 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kenneth - JKOA 1:1