Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hua Hin Tigers west coast wolves
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.5
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Deaker is nu in balbezit. McCullum bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaker bereikt de bal nog maar net als eerste. McCullum rent richting de bal. McCullum draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Hawks is nu in balbezit. Hawks geeft een hoge lob. Daar is Symon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McCullum is nu in balbezit. McCullum schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
McCullum speelt de bal door. Davenport is nu in balbezit. Legg maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Legg moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Legg schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hua Hin Tigers 52%, west coast wolves 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hua Hin Tigers - west coast wolves 0:0

55e minuut.
Symon geeft een hoge lob. Inworp. Graham zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deaker rent richting de bal. Deaker draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Deaker de bal onder controle te krijgen. Melville bereikt de bal nog maar net als eerste. Melville geeft een lange en hoge pass. Fien rent richting de bal. Fien haalt uit met een fantastische trap. Boyd probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Neill geeft de bal voor. Inworp. Graham met een snelle inworp. Deaker rent richting de bal. Deaker geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Loud is nu in balbezit. Bowen geeft een lange en hoge pass. Davenport is nu in balbezit. Darkes verovert de bal door een tackle van achteren. Darkes draait met de bal, schiet en ... Boyd bokst de bal weg. Klungelig pakt Hawks de bal. Davenport bereikt de bal nog maar net als eerste. Darkes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Darkes krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hua Hin Tigers 62%, west coast wolves 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hua Hin Tigers - west coast wolves 0:0