Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
deez nuts Soldex FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


17e minuut.
Harrison onderschept slim de pass. Harrison geeft de bal voor. Daar is Matai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cannibals bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannibals haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
deez nuts - Soldex FC 0:1

25e minuut.
Klungelig pakt Harrison de bal. Ropati bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Harrison. Harrison krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Cannibals is nu in balbezit. Hedwig is nu in balbezit. Cannibals verovert de bal door een tackle van achteren. Cannibals schiet op doel. Tomlinson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
deez nuts - Soldex FC 0:2

45e minuut.
Klungelig pakt Herbert de bal. Lawrie verovert de bal door een tackle van achteren. Lawrie passt de bal in één keer door. Gatis rent richting de bal. Gatis schiet op doel. Bracken kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deez nuts 50%, Soldex FC 50%.
deez nuts - Soldex FC 0:2

56e minuut.
Cannibals probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ropati is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Murray. Ropati roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ropati kan niet meer verder spelen. Bos komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Hedwig rent richting de bal. Harrison verovert de bal door een tackle van achteren. Harrison met een sublieme pass. Cannibals is nu in balbezit. Cannibals haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bos geeft een lange en hoge pass. Morrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Morrison passt de bal in één keer door. Gatis is nu in balbezit. Gatis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Packer is nu in balbezit. Packer geeft de bal voor. Ashton is nu in balbezit. Cannibals onderschept slim de pass. Cannibals draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
deez nuts - Soldex FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deez nuts 54%, Soldex FC 46%.
deez nuts - Soldex FC 0:3