Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JKOA Hua Hin Tigers
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Tamake bereikt de bal nog maar net als eerste. Welford bereikt de bal nog maar net als eerste. Reeves onderschept slim de pass. Tamake onderschept slim de pass. Tamake schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Legg verovert de bal door een tackle van achteren. Legg geeft de bal voor. Klungelig pakt McRoberts de bal. Fien rent richting de bal. Fien draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ah Van met een harde bal richting middenveld. Legg kopt de bal weg. McRoberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Darkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Darkes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Daar is Reeves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamake rent richting de bal. Reeves maakt een afschuwelijke overtreding. Reeves krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Legg kopt de bal weg. Tickle rent richting de bal. Fien tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tickle roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tickle kan niet meer verder spelen. Nicholas komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Nicholas verovert de bal door een tackle van achteren. Nicholas speelt de bal door. Fien bereikt de bal nog maar net als eerste. Fien draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JKOA - Hua Hin Tigers 0:1

42e minuut.
Bowen probeert naar een medespeler te passen. Nicholas probeert naar een medespeler te passen. Legg is nu in balbezit. Welford onderschept slim de pass. Welford schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKOA 52%, Hua Hin Tigers 48%.
JKOA - Hua Hin Tigers 0:1

49e minuut.
Welford is nu in balbezit. Reeves rent richting de bal. Welford onderschept slim de pass. Welford haalt uit met een fantastische trap. Johns maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Jasper met een sublieme pass. Fien rent richting de bal. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Fien verovert de bal door een tackle van achteren. Fien haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Legg onderschept slim de pass. Reeves bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholas speelt de bal door. Fien is nu in balbezit. Fien haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Simpson speelt de bal door. Tamake bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Reeves ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Reeves naar de kleedkamers voor een vroege douche. Tamake raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tamake neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JKOA - Hua Hin Tigers 1:1

84e minuut.
Melville is nu in balbezit. Melville geeft een lange en hoge pass. Daar is Melville, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamake is nu in balbezit. Tamake haalt uit met een fantastische trap. Johns verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKOA 40%, Hua Hin Tigers 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JKOA - Hua Hin Tigers 1:1