Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soldex FC kenneth
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


23e minuut.
Langer is nu in balbezit. Harrison onderschept slim de pass. Harrison passt de bal met de wreef. Cannibals bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannibals draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soldex FC - kenneth 1:0

43e minuut.
Dugdale is nu in balbezit. Inworp. Ogg met de inworp. Klungelig pakt Ormrod de bal. Ormrod geeft een lange en hoge pass. Bracken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Haigh bereikt de bal nog maar net als eerste. Haigh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Soldex FC - kenneth 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldex FC 50%, kenneth 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Soldex FC - kenneth 1:1

46e minuut.
Probert geeft een lange en hoge pass. Eruera geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Herbert de bal onder controle te krijgen. Haigh rent richting de bal. Haigh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Langer probeert naar een medespeler te passen. Symon bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitley schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Whitley moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Whitley schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

90e minuut.
Wiggle speelt de bal door. Langer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Symon. Symon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldex FC 45%, kenneth 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Soldex FC - kenneth 1:1