Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hua Hin Tigers The Invincibles
Normal Tactiek meowmeowkittykat
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.2 gemiddelde waardering 21.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Van Gog trapt de bal weg. Courtney kopt de bal weg. Arrowsmith is nu in balbezit. Arrowsmith schiet op doel. Johns verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Reeves bereikt de bal nog maar net als eerste. Pincer verovert de bal door een tackle van achteren. Pincer passt de bal met de wreef. Winterburn is nu in balbezit. Winterburn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hua Hin Tigers 55%, The Invincibles 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hua Hin Tigers - The Invincibles 0:0

48e minuut.
Bowen met een sublieme pass. Reeves bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtney verovert de bal door een tackle van achteren. Arrowsmith rent richting de bal. Arrowsmith haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Melville geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dixon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Winterburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterburn draait met de bal, schiet en ... Johns verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Arrowsmith is nu in balbezit. Winterburn is nu in balbezit. Hayman verovert de bal door een tackle van achteren. Arrowsmith verovert de bal door een tackle van achteren. Arrowsmith draait met de bal, schiet en ... Johns verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hua Hin Tigers 67%, The Invincibles 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hua Hin Tigers - The Invincibles 0:0