Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
west coast wolves deez nuts
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Daar is Leijh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedwig tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hedwig krijgt een gele kaart. Deaker is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leijh met een snel genomen vrije trap. Ashton heeft problemen om de bal te vangen. Tomlinson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Davenport met een sublieme pass. Ferris is nu in balbezit. Lawrie begaat een overtreding. Lawrie krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Bell onderschept slim de pass. Bell passt de bal in één keer door. McCullum bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaker is nu in balbezit. Deaker draait met de bal, schiet en ... Tomlinson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
west coast wolves - deez nuts 1:0

33e minuut.
Hedwig is nu in balbezit. Deaker rent richting de bal. Deaker passt de bal in één keer door. McCullum bereikt de bal nog maar net als eerste. McCullum schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
west coast wolves - deez nuts 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: west coast wolves 59%, deez nuts 41%.
west coast wolves - deez nuts 2:0

46e minuut.
Musin is nu in balbezit. Musin passt de bal zonder na te denken. Ropati met een sublieme pass. McCullum rent richting de bal. McCullum haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Gemmell rent richting de bal. Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell passt de bal met de wreef. Gatis rent richting de bal. Gatis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
west coast wolves - deez nuts 2:1

56e minuut.
Bos passt de bal met de wreef. Musin bereikt de bal nog maar net als eerste. Musin met een sublieme pass. Gatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Hawks geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morrison zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Musin is nu in balbezit. Musin geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Leijh met een sublieme pass. Ropati is nu in balbezit. Ropati met een sublieme pass. McCullum is nu in balbezit. McCullum schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tomlinson niet meer kan verder spelen. Banbury komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Gatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fien bereikt de bal nog maar net als eerste. Fien geeft de bal voor. McCullum bereikt de bal nog maar net als eerste. McCullum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
west coast wolves - deez nuts 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: west coast wolves 51%, deez nuts 49%.
west coast wolves - deez nuts 3:1