Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hua Hin Tigers Soldex FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Harrison schiet op doel. Neill kopt de bal weg. Daar is Symon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cannibals is nu in balbezit. Cannibals haalt uit met een fantastische trap. Johns kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Hayman geeft een hoge lob. Jasper rent richting de bal. Herbert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jasper wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jasper kan niet meer verder spelen. Symon komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Herbert is nu in balbezit. Herbert passt de bal met de wreef. Fien is nu in balbezit. Fien haalt uit met een fantastische trap. Bracken werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hua Hin Tigers - Soldex FC 1:0

43e minuut.
Herbert is nu in balbezit. Herbert passt de bal zonder na te denken. Hayman is nu in balbezit. Cannibals onderschept slim de pass. Cannibals haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hua Hin Tigers 52%, Soldex FC 48%.
Hua Hin Tigers - Soldex FC 1:0

72e minuut.
Bracken trapt de bal weg van het doel. Harrison kopt de bal weg. Hayman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cannibals rent richting de bal. Cannibals schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Harrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrison met een sublieme pass. Symon probeert naar een medespeler te passen. Cannibals bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannibals schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Darkes verovert de bal door een tackle van achteren. Darkes geeft de bal voor. Fien heeft problemen om de bal te vangen. Fien haalt uit met een fantastische trap. Bracken probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hua Hin Tigers - Soldex FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hua Hin Tigers 41%, Soldex FC 59%.
Hua Hin Tigers - Soldex FC 2:0