Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JKOA deez nuts
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Gemmell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tickle is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gemmell. Gemmell krijgt een gele kaart. Tickle is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tickle met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JKOA - deez nuts 1:0

12e minuut.
Richter verovert de bal door een tackle van achteren. Welford is nu in balbezit. Richter is nu in balbezit. Richter schiet op doel. Daar is Ashton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Tickle kopt de bal weg. Gemmell probeert de bal aan de voet te houden. Welford is nu in balbezit. Richter is nu in balbezit. Richter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Hedwig is nu in balbezit. Richter verovert de bal door een tackle van achteren. Richter passt de bal zonder na te denken. Welford heeft problemen om de bal te vangen. Welford schiet op doel. Tomlinson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKOA 54%, deez nuts 46%.
JKOA - deez nuts 1:0

46e minuut.
Gatis rent richting de bal. Gatis passt de bal zonder na te denken. Tickle rent richting de bal. Musin verovert de bal door een tackle van achteren. Musin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Gemmell bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemmell geeft de bal voor. Daar is Morrison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morrison geeft de bal voor. Alves kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Gemmell raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Huff komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKOA 54%, deez nuts 46%.
JKOA - deez nuts 1:0