Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
เอส west coast wolves
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Oorschot is nu in balbezit. Dilistone verovert de bal door een tackle van achteren. Leijh probeert naar een medespeler te passen. McCullum heeft problemen om de bal te vangen. McCullum haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Leijh probeert naar een medespeler te passen. Deaker is nu in balbezit. Mann maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mann naar de kleedkamers voor een vroege douche.

13e minuut.
Inworp. Fien zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leijh probeert naar een medespeler te passen. McCullum is nu in balbezit. McCullum draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
McCullum passt de bal met de wreef. Banbury rent richting de bal. Banbury met een sublieme pass. Oorschot is nu in balbezit. Oorschot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Leijh is nu in balbezit. Leijh speelt de bal door. McCullum is nu in balbezit. McCullum schiet op doel. Na een snelle pass probeert Haigh de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Deaker probeert naar een medespeler te passen. Bell is nu in balbezit. Bell passt de bal met de wreef. McCullum is nu in balbezit. McCullum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
เอส - west coast wolves 0:1

38e minuut.
Deaker speelt de bal door. Inworp. Ellis met een snelle inworp. McCullum is nu in balbezit. McCullum schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Haigh met een harde bal richting middenveld. Leijh is nu in balbezit. Leijh passt de bal met de wreef. McCullum rent richting de bal. McCullum draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: เอส 49%, west coast wolves 51%.
เอส - west coast wolves 0:1

49e minuut.
Hagan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deaker rent richting de bal. Davis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deaker raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Deaker kan niet meer verder spelen. Deaker komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Klungelig pakt Davis de bal. Leijh rent richting de bal. Leijh speelt de bal door. McCullum rent richting de bal. McCullum schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Davis heeft problemen om de bal te vangen. Deaker rent richting de bal. Deaker passt de bal met de wreef. McCullum is nu in balbezit. McCullum schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Banbury probeert naar een medespeler te passen. Dilistone is nu in balbezit. Dilistone geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt McCullum de bal. McCullum schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Banbury bereikt de bal nog maar net als eerste. Banbury passt de bal met de wreef. Oorschot rent richting de bal. Oorschot haalt uit met een fantastische trap. Boyd maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
เอส - west coast wolves 1:1

75e minuut.
Lane trapt de bal weg. McCallum kopt de bal weg. Klungelig pakt Oorschot de bal. Oorschot haalt uit met een fantastische trap. Boyd werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
เอส - west coast wolves 2:1

89e minuut.
Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Banbury bereikt de bal nog maar net als eerste. Banbury passt de bal in één keer door. Oorschot rent richting de bal. Oorschot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
เอส - west coast wolves 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: เอส 61%, west coast wolves 39%.
เอส - west coast wolves 3:1