Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hua Hin Tigers deez nuts
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.6
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Lawrie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Musin bereikt de bal nog maar net als eerste. Legg bereikt de bal nog maar net als eerste. Musin verovert de bal door een tackle van achteren. Musin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Darkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fien is nu in balbezit. Darkes rent richting de bal. Fien rent richting de bal. Fien haalt uit met een fantastische trap. Paal!

7e minuut.
Gatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Neill de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Morrison neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hua Hin Tigers - deez nuts 0:1

19e minuut.
Darkes geeft een lange en hoge pass. Davenport heeft problemen om de bal te vangen. Fien verovert de bal door een tackle van achteren. Fien draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Musin met een sublieme pass. Gatis is nu in balbezit. Neill rent richting de bal. Gatis onderschept slim de pass. Gatis haalt uit met een fantastische trap. Johns verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gatis rent richting de bal. Gatis draait met de bal, schiet en ... Johns werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hua Hin Tigers - deez nuts 0:2

36e minuut.
Gemmell bereikt de bal nog maar net als eerste. Darkes onderschept slim de pass. Darkes passt de bal met de wreef. Fien rent richting de bal. Fien haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Klungelig pakt Legg de bal. Musin is nu in balbezit. Musin speelt de bal door. Gatis is nu in balbezit. Gatis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hua Hin Tigers - deez nuts 0:3

44e minuut.
Klungelig pakt Morrison de bal. Melville is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morrison. Morrison krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hua Hin Tigers 38%, deez nuts 62%.
Hua Hin Tigers - deez nuts 0:3

88e minuut.
Bowen is nu in balbezit. Lawrie onderschept slim de pass. Lawrie met een sublieme pass. Fien is nu in balbezit. Fien haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hua Hin Tigers 46%, deez nuts 54%.
Hua Hin Tigers - deez nuts 0:3