Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soldex FC JKOA
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Harrison passt de bal zonder na te denken. Melville rent richting de bal. Melville geeft een lange en hoge pass. Welford rent richting de bal. Welford draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Harrison rent richting de bal. Cannibals is nu in balbezit. Harrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannibals rent richting de bal. Cannibals schiet op doel. Ah Van verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Soldex FC - JKOA 1:0

19e minuut.
Softon rent richting de bal. Harrison verovert de bal door een tackle van achteren. Harrison geeft een lange en hoge pass. Cannibals bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannibals haalt uit met een fantastische trap. Ah Van probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Inworp. Simpson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Softon rent richting de bal. Simpson is nu in balbezit. Simpson geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wiggle bereikt de bal nog maar net als eerste. Welford onderschept slim de pass. Welford draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Harrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Softon is nu in balbezit. Harrison verovert de bal door een tackle van achteren. Cannibals rent richting de bal. Cannibals haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Poidevin probeert naar een medespeler te passen. Harrison rent richting de bal. Softon begaat een overtreding. Softon krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Murray zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Softon bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrison verovert de bal door een tackle van achteren. Harrison geeft een hoge lob. Alves heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldex FC - JKOA 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldex FC 36%, JKOA 64%.
Soldex FC - JKOA 2:0

50e minuut.
Wiggle geeft de bal voor. Inworp. Robben zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Symon rent richting de bal. Symon passt de bal zonder na te denken. Packer probeert naar een medespeler te passen. Cannibals rent richting de bal. Cannibals haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Packer onderschept slim de pass. Packer passt de bal in één keer door. Cannibals is nu in balbezit. Cannibals schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Melville bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugdale verovert de bal door een tackle van achteren. Dugdale speelt de bal door. Cannibals bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannibals draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ah Van probeert wanhopig de bal te grijpen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Hore onderschept slim de pass. Harrison rent richting de bal. Harrison passt de bal zonder na te denken. Cannibals bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannibals haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt McRoberts de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldex FC 33%, JKOA 67%.
Soldex FC - JKOA 2:0