Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
west coast wolves The Invincibles
Normal Tactiek meowmeowkittykat
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Pincer onderschept slim de pass. Pincer geeft de bal voor. Arrowsmith is nu in balbezit. Arrowsmith draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
west coast wolves - The Invincibles 0:1

9e minuut.
Deaker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Winterburn is nu in balbezit. Winterburn passt de bal met de wreef. Courtney rent richting de bal. Courtney haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Courtney bereikt de bal nog maar net als eerste. Leijh is nu in balbezit. Courtney verovert de bal door een tackle van achteren. Winterburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterburn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pincer passt de bal zonder na te denken. Ferris is nu in balbezit. Vlahos begaat een overtreding. Vlahos krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Deaker rent richting de bal. Deaker passt de bal in één keer door. McCullum bereikt de bal nog maar net als eerste. McCullum draait met de bal, schiet en ... Hutton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
west coast wolves - The Invincibles 1:1

28e minuut.
Dixon is nu in balbezit. Fien is nu in balbezit. Dixon onderschept slim de pass. Dixon geeft een lange en hoge pass. Winterburn krijgt zijn hoofd ertegen. Boyd probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Vlahos met de inworp. Arrowsmith controleert de bal met de borst. Arrowsmith geeft de bal voor. Winterburn is nu in balbezit. Winterburn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
west coast wolves - The Invincibles 1:2

39e minuut.
Arrowsmith is nu in balbezit. Arrowsmith passt de bal in één keer door. Winterburn rent richting de bal. Winterburn schiet op doel. Boyd werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
west coast wolves - The Invincibles 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: west coast wolves 54%, The Invincibles 46%.
west coast wolves - The Invincibles 1:3

70e minuut.
Fien zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Leijh de bal. Leijh probeert naar een medespeler te passen. Bos rent richting de bal. Bos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Daar is Pincer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deaker verovert de bal door een tackle van achteren. Deaker passt de bal zonder na te denken. Loud rent richting de bal. Loud draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Hutton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Pincer rent richting de bal. Courtney bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtney passt de bal in één keer door. Winterburn is nu in balbezit. Winterburn haalt uit met een fantastische trap. Boyd verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
west coast wolves - The Invincibles 1:4

89e minuut.
Leijh speelt de bal door. Dixon is nu in balbezit. Fien schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fien krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: west coast wolves 55%, The Invincibles 45%.
west coast wolves - The Invincibles 1:4