Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 09:30
  • Competitiewedstrijd: League III.15 [del]
  • Stadion: .
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 37372
The Invincibles west coast wolves
meowmeowkittykat Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


19e minuut.
Courtney kopt de bal weg. Ferris probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Leijh de bal. Winterburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterburn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Invincibles 51%, west coast wolves 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Invincibles - west coast wolves 0:0

52e minuut.
Fien is nu in balbezit. Fien geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dixon met de inworp. Courtney geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Daar is Ferris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlahos rent richting de bal. Vlahos passt de bal in één keer door. Winterburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterburn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Smith geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loud zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaker probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. McCullum is nu in balbezit. McCullum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Invincibles - west coast wolves 0:1

83e minuut.
Winterburn probeert naar een medespeler te passen. Daar is Courtney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Deaker zijn tegenspeler op de grond. Courtney roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Courtney kan niet meer verder spelen. Pincer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Winterburn rent richting de bal. Winterburn draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Invincibles 41%, west coast wolves 59%.
The Invincibles - west coast wolves 0:1