Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soldex FC west coast wolves
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Packer is nu in balbezit. Packer geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Dilistone de bal onder controle te krijgen. Cannibals is nu in balbezit. Cannibals draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Fien rent richting de bal. Fien geeft de bal voor. Cannibals is nu in balbezit. Harrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrison haalt uit met een fantastische trap. Boyd probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cannibals rent richting de bal. Cannibals schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Leijh geeft een hoge lob. Packer kopt de bal weg. Daar is Petherick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harrison is nu in balbezit. Harrison haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Fien geeft de bal voor. Inworp. Dugdale met de inworp. Harrison is nu in balbezit. Harrison haalt uit met een fantastische trap. Boyd bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldex FC - west coast wolves 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldex FC 35%, west coast wolves 65%.
Soldex FC - west coast wolves 1:0

58e minuut.
Ferris met een sublieme pass. Packer is nu in balbezit. Packer speelt de bal door. McCullum bereikt de bal nog maar net als eerste. McCullum draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Soldex FC - west coast wolves 1:1

60e minuut.
Harrison met een sublieme pass. Murray met een sublieme pass. Cannibals is nu in balbezit. Cannibals draait met de bal, schiet en ... Hawks speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldex FC - west coast wolves 2:1

65e minuut.
Harrison onderschept slim de pass. Bell onderschept slim de pass. Leijh met een sublieme pass. McCullum bereikt de bal nog maar net als eerste. McCullum draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Petherick speelt de bal door. Harrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrison met een sublieme pass. Cannibals rent richting de bal. Cannibals schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Cannibals is nu in balbezit. Harrison rent richting de bal. Cannibals bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrison schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldex FC 38%, west coast wolves 62%.
Soldex FC - west coast wolves 2:1