Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Falcons Oto
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Mann speelt de bal door. Sole is nu in balbezit. Macdonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Sole verovert de bal door een tackle van achteren. Sole haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sigmund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Sole raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Witteveen komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Daar is Witteveen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lynch rent richting de bal. Mann verovert de bal door een tackle van achteren. Witteveen is nu in balbezit. Witteveen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Astle probeert de bal aan de voet te houden. Perry rent richting de bal. Perry passt de bal met de wreef. Witteveen rent richting de bal. Witteveen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Falcons - Oto 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Falcons 43%, Oto 57%.
AC Falcons - Oto 0:1

51e minuut.
Taylor met de inworp. Wiki rent richting de bal. Wiki geeft een hoge lob. Lynch rent richting de bal. Lynch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Mann rent richting de bal. Mann passt de bal in één keer door. Witteveen is nu in balbezit. Witteveen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Astle probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Taylor de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scholes. Scholes krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Scholes kopt de bal weg. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry speelt de bal door. Witteveen is nu in balbezit. Witteveen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Falcons 47%, Oto 53%.
AC Falcons - Oto 0:1

Oto