Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KBombers avondale cheetah
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Robben bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorgenson verovert de bal door een tackle van achteren. Jorgenson met een sublieme pass. Melville rent richting de bal. Melville haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KBombers - avondale cheetah 0:1

15e minuut.
Jorgenson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chappell rent richting de bal. Chappell passt de bal met de wreef. Boyland rent richting de bal. Boyland haalt uit met een fantastische trap. Bannatyne bokst de bal weg.

17e minuut.
Robben bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyland verovert de bal door een tackle van achteren. Boyland speelt de bal door. Melville rent richting de bal. Melville haalt uit met een fantastische trap. Bannatyne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KBombers - avondale cheetah 0:2

24e minuut.
Berry geeft de bal voor. Melville bereikt de bal nog maar net als eerste. Robben rent richting de bal. Melville verovert de bal door een tackle van achteren. Melville schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KBombers - avondale cheetah 0:3

26e minuut.
Daar is Umaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Umaga met een sublieme pass. Berry bereikt de bal nog maar net als eerste. Oorschot verovert de bal door een tackle van achteren. Oorschot haalt uit met een fantastische trap. Jackman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Melville probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Robben is nu in balbezit. Boyland onderschept slim de pass. Melville rent richting de bal. Melville schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KBombers - avondale cheetah 0:4

44e minuut.
Chappell rent richting de bal. Holah verovert de bal door een tackle van achteren. Holah probeert naar een medespeler te passen. Oorschot is nu in balbezit. Oorschot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KBombers - avondale cheetah 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KBombers 60%, avondale cheetah 40%.
KBombers - avondale cheetah 1:4

49e minuut.
Boyland bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyland met een sublieme pass. Klungelig pakt Melville de bal. Melville haalt uit met een fantastische trap. Umaga probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Boyland raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aiken komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Alves speelt de bal door. Berry bereikt de bal nog maar net als eerste. Legg speelt de bal door. Melville heeft problemen om de bal te vangen. Melville schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Chappell geeft de bal voor. Melville heeft problemen om de bal te vangen. Aiken bereikt de bal nog maar net als eerste. Melville bereikt de bal nog maar net als eerste. Melville schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bannatyne met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Chappell de bal. Holah is nu in balbezit. Holah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KBombers - avondale cheetah 2:4

82e minuut.
Aiken is nu in balbezit. Aiken schiet op doel. Oorschot kopt de bal weg. Aiken bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiken schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Chappell rent richting de bal. Aiken bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiken passt de bal in één keer door. Melville is nu in balbezit. Melville haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KBombers 75%, avondale cheetah 25%.
KBombers - avondale cheetah 2:4