Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flyless Kiwi cobden ganja
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten weak
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Huff geeft de bal voor. Daar is Knowles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngatai rent richting de bal. Ngatai haalt uit met een fantastische trap. Porter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flyless Kiwi - cobden ganja 1:0

9e minuut.
Sigmund bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigmund geeft de bal voor. Montgomery is nu in balbezit. Petherick verovert de bal door een tackle van achteren. Petherick draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Flyless Kiwi - cobden ganja 1:1

11e minuut.
Harlock bereikt de bal nog maar net als eerste. Docherty onderschept slim de pass. Docherty met een sublieme pass. Petherick is nu in balbezit. Petherick haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Harlock bereikt de bal nog maar net als eerste. Docherty verovert de bal door een tackle van achteren. Docherty probeert naar een medespeler te passen. Petherick rent richting de bal. Petherick schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt Batty de bal. Petherick rent richting de bal. Petherick haalt uit met een fantastische trap. McKinnon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Montgomery de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flyless Kiwi - cobden ganja 1:2

23e minuut.
Lauaki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Banbury komt het veld opgelopen.

31e minuut.
McKeown neemt de hoekschop. Bunce rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pincer neemt de hoekschop. Cowan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Harlock is nu in balbezit. Docherty onderschept slim de pass. Docherty passt de bal zonder na te denken. Petherick bereikt de bal nog maar net als eerste. Petherick haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flyless Kiwi - cobden ganja 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flyless Kiwi 55%, cobden ganja 45%.
Flyless Kiwi - cobden ganja 1:3

66e minuut.
Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Banbury zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cowan geeft de bal voor. Petherick krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Docherty verovert de bal door een tackle van achteren. Docherty passt de bal zonder na te denken. Petherick rent richting de bal. Petherick haalt uit met een fantastische trap. McKinnon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flyless Kiwi - cobden ganja 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flyless Kiwi 50%, cobden ganja 50%.
Flyless Kiwi - cobden ganja 1:4