Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cobden ganja Heskey Beast
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Lauaki geeft een lange en hoge pass. Welford is nu in balbezit. Barlow bereikt de bal nog maar net als eerste. Welford verovert de bal door een tackle van achteren. Welford geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
cobden ganja - Heskey Beast 0:1

6e minuut.
Lauaki verovert de bal door een tackle van achteren. Lauaki geeft de bal voor. Kingi kopt de bal weg. Richards heeft problemen om de bal te vangen. Richards schiet op doel. Porter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
O`Donoghue is nu in balbezit. Somerville onderschept slim de pass. Dickerson onderschept slim de pass. O`Donoghue rent richting de bal. O`Donoghue draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kingi met een sublieme pass. O`Donoghue bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Donoghue passt de bal zonder na te denken. Richards rent richting de bal. Richards draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cobden ganja - Heskey Beast 0:2

20e minuut.
Barlow rent richting de bal. Barlow geeft de bal voor. Daar is Pincer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Welford rent richting de bal. Welford haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Atkins verovert de bal door een tackle van achteren. Atkins geeft de bal voor. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards schiet op doel. Porter werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Daar is Docherty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Donoghue rent richting de bal. O`Donoghue passt de bal met de wreef. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Petherick bereikt de bal nog maar net als eerste. Kingi onderschept slim de pass. Kingi geeft een lange en hoge pass. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cobden ganja - Heskey Beast 0:3

45e minuut.
Dickerson is nu in balbezit. Docherty onderschept slim de pass. Petherick rent richting de bal. Docherty rent richting de bal. Docherty haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cobden ganja 59%, Heskey Beast 41%.
cobden ganja - Heskey Beast 0:3

57e minuut.
Barlow geeft een lange en hoge pass. Kingi kopt de bal weg. Daar is Somerville, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Donoghue is nu in balbezit. O`Donoghue geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pincer met een snelle inworp. Docherty is nu in balbezit. Docherty geeft de bal voor. Petherick is nu in balbezit. Paal! Petherick probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Petherick bereikt de bal nog maar net als eerste. Petherick draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cobden ganja - Heskey Beast 1:3

87e minuut.
Harlock is nu in balbezit. Docherty onderschept slim de pass. Docherty passt de bal in één keer door. Petherick heeft problemen om de bal te vangen. Petherick schiet op doel. Deaker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Atkins onderschept slim de pass. Atkins speelt de bal door. Klungelig pakt Edmeades de bal. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cobden ganja - Heskey Beast 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cobden ganja 60%, Heskey Beast 40%.
cobden ganja - Heskey Beast 1:4