Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flyless Kiwi avondale cheetah
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Anderson met een sublieme pass. Harlock is nu in balbezit. Boyland onderschept slim de pass. Boyland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flyless Kiwi - avondale cheetah 0:1

9e minuut.
Chappell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunce verovert de bal door een tackle van achteren. Bunce geeft de bal voor. Ngatai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngatai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Montgomery speelt de bal door. Bunce probeert naar een medespeler te passen. Montgomery is nu in balbezit. McCracken onderschept slim de pass. McCracken draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Priorie met een sublieme pass. Berry is nu in balbezit. Berry passt de bal zonder na te denken. Ngatai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngatai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Melville verovert de bal door een tackle van achteren. Harlock is nu in balbezit. Boyland verovert de bal door een tackle van achteren. Boyland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flyless Kiwi - avondale cheetah 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flyless Kiwi 60%, avondale cheetah 40%.
Flyless Kiwi - avondale cheetah 0:2

50e minuut.
Berry met een sublieme pass. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson probeert naar een medespeler te passen. Melville rent richting de bal. Melville schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flyless Kiwi - avondale cheetah 0:3

56e minuut.
Bult kan de bal niet met de borst controleren. Jorgenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bult begaat een overtreding. Jorgenson raakt geblesseerd tijdens het duel. Chappell met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Wilson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McCracken zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boyland geeft een hoge lob. Jorgenson krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Jorgenson kopt de bal weg. Daar is Batty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melville bereikt de bal nog maar net als eerste. Melville draait met de bal, schiet en ... McKinnon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flyless Kiwi - avondale cheetah 0:4

89e minuut.
Ngatai met een sublieme pass. Klungelig pakt Priorie de bal. Bunce bereikt de bal nog maar net als eerste. Melville verovert de bal door een tackle van achteren. Melville schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flyless Kiwi 53%, avondale cheetah 47%.
Flyless Kiwi - avondale cheetah 0:4