Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KBombers cobden ganja
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Umaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Umaga passt de bal zonder na te denken. O`Donoghue probeert de bal aan de voet te houden. Petherick bereikt de bal nog maar net als eerste. Petherick haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KBombers - cobden ganja 0:1

24e minuut.
Oorschot rent richting de bal. Sigmund rent richting de bal. Oorschot onderschept slim de pass. Oorschot haalt uit met een fantastische trap. Porter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KBombers - cobden ganja 1:1

25e minuut.
Banbury raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pincer komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Bannatyne speelt de bal door. O`Donoghue kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Oorschot de bal onder controle te krijgen. Holah rent richting de bal. Holah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Sigmund bereikt de bal nog maar net als eerste. Holah verovert de bal door een tackle van achteren. Holah met een sublieme pass. Oorschot rent richting de bal. Oorschot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KBombers 49%, cobden ganja 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KBombers - cobden ganja 1:1

50e minuut.
Lunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunn geeft een hoge lob. Laus heeft problemen om de bal te vangen. Oorschot rent richting de bal. Oorschot schiet op doel. Porter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gray geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cowan is nu in balbezit. Cowan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Petherick de bal onder controle te krijgen. Bannatyne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
McKeown is nu in balbezit. McKeown geeft een hoge lob. Oorschot heeft problemen om de bal te vangen. Petherick bereikt de bal nog maar net als eerste. Petherick schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KBombers - cobden ganja 1:2

63e minuut.
Gray raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Somerville komt het veld opgelopen.

67e minuut.
O`Donoghue speelt de bal door. Holah rent richting de bal. Sigmund begaat een overtreding. Sigmund krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Sigmund kan de bal niet met de borst controleren. Sigmund geeft een lange en hoge pass. Alves probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Docherty rent richting de bal. Docherty schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KBombers 52%, cobden ganja 48%.
KBombers - cobden ganja 1:2