Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Falcons Heskey Beast
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
O`Donoghue bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Donoghue geeft de bal voor. Utting bereikt de bal nog maar net als eerste. Utting haalt uit met een fantastische trap. Richards probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Astle met een sublieme pass. Dickerson rent richting de bal. Dickerson geeft de bal voor. Richards is nu in balbezit. Richards haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Wiki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiki speelt de bal door. Dickerson geeft de bal voor. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Dean geeft de bal voor. Dickerson kopt de bal weg. Utting heeft problemen om de bal te vangen. Richards rent richting de bal. Richards haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Welford rent richting de bal. Lynch is nu in balbezit. Welford geeft een lange en hoge pass. Richards probeert de bal met de borst te controleren. Richards draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sigmund trapt de bal weg. Astle kopt de bal weg. Harlock bereikt de bal nog maar net als eerste. Johns onderschept slim de pass. Johns schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Utting bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor is nu in balbezit. Taylor geeft een lange en hoge pass. Atkins kan de bal niet met de borst controleren. Atkins schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dean rent richting de bal. Dean geeft de bal voor. Byrne kopt de bal weg. Johns rent richting de bal. Johns schiet op doel. Deaker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Atkins raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Herbert komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Falcons 51%, Heskey Beast 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Falcons - Heskey Beast 0:0

56e minuut.
Dean met een sublieme pass. Klungelig pakt Batty de bal. Batty speelt de bal door. Klungelig pakt Johns de bal. Johns draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Falcons - Heskey Beast 1:0

77e minuut.
O`Donoghue passt de bal met de wreef. Richards rent richting de bal. Lynch rent richting de bal. Richards onderschept slim de pass. Richards draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Falcons 42%, Heskey Beast 58%.
AC Falcons - Heskey Beast 1:0