Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
josella + corban Oto
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Edge passt de bal met de wreef. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson passt de bal met de wreef. Mann rent richting de bal. Mann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Page passt de bal met de wreef. Ellis is nu in balbezit. Ellis speelt de bal door. Edge rent richting de bal. Edge draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

7e minuut.
Edge heeft problemen om de bal te vangen. Urlovic rent richting de bal. Edge maakt een afschuwelijke overtreding. Edge krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Daar is Perry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young passt de bal in één keer door. Ellis is nu in balbezit. Ellis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mann is nu in balbezit. Page verovert de bal door een tackle van achteren. Page probeert naar een medespeler te passen. Edge bereikt de bal nog maar net als eerste. Edge draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Dorey probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nonu neemt de hoekschop. Scholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
josella + corban - Oto 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: josella + corban 48%, Oto 52%.
josella + corban - Oto 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: josella + corban 41%, Oto 59%.
josella + corban - Oto 0:1
Oto