Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oto Flyless Kiwi
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.3
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Mann rent richting de bal. Harlock rent richting de bal. Mann onderschept slim de pass. Sole is nu in balbezit. Sole draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Huff probeert naar een medespeler te passen. Ngatai rent richting de bal. McConnell maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag McConnell naar de kleedkamers voor een vroege douche.

21e minuut.
Scholes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mann rent richting de bal. Sole is nu in balbezit. Sole schiet op doel. Na een snelle pass probeert Montgomery de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oto - Flyless Kiwi 1:0

28e minuut.
Bunce speelt de bal door. Huff rent richting de bal. Huff passt de bal in één keer door. Ngatai is nu in balbezit. Ngatai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Newell onderschept slim de pass. Newell met een sublieme pass. Perry heeft problemen om de bal te vangen. Ngatai is nu in balbezit. Ngatai haalt uit met een fantastische trap. Dent kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Bult speelt de bal door. Newell bereikt de bal nog maar net als eerste. Newell passt de bal met de wreef. Ngatai is nu in balbezit. Ngatai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Jeffs bereikt de bal nog maar net als eerste. Huff onderschept slim de pass. Huff speelt de bal door. Daar is Ngatai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngatai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bult onderschept slim de pass. Bult met een sublieme pass. Ngatai is nu in balbezit. Huff rent richting de bal. Huff haalt uit met een fantastische trap. Dent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Bunce heeft problemen om de bal te vangen. Scholes verovert de bal door een tackle van achteren. Scholes passt de bal zonder na te denken. Ngatai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngatai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oto 67%, Flyless Kiwi 33%.
Oto - Flyless Kiwi 1:0

49e minuut.
Newell onderschept slim de pass. Newell met een sublieme pass. Ngatai is nu in balbezit. Huff is nu in balbezit. Huff schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Daar is Mann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sole is nu in balbezit. Mann is nu in balbezit. Sole rent richting de bal. Sole haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Muller geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Newell met een snelle inworp. Huff rent richting de bal. Huff geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Jeffs rent richting de bal. Jeffs geeft een hoge lob. Montgomery is nu in balbezit. Mann onderschept slim de pass. Mann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oto 50%, Flyless Kiwi 50%.
Oto - Flyless Kiwi 1:0
Oto