Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cobden ganja AC Falcons
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Batty heeft problemen om de bal te vangen. Docherty rent richting de bal. Docherty probeert naar een medespeler te passen. Turnbull rent richting de bal. Turnbull schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Batty is nu in balbezit. Batty met een sublieme pass. Sigmund bereikt de bal nog maar net als eerste. Astle onderschept slim de pass. Astle draait met de bal, schiet en ... Porter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Archery is nu in balbezit. Archery geeft de bal voor. Edmeades kopt de bal weg. Astle bereikt de bal nog maar net als eerste. Astle haalt uit met een fantastische trap. Porter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Taylor rent richting de bal. Docherty onderschept slim de pass. Docherty passt de bal in één keer door. Turnbull rent richting de bal. Turnbull draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Byrne rent richting de bal. Byrne geeft de bal voor. Sigmund rent richting de bal. Astle verovert de bal door een tackle van achteren. Astle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cobden ganja - AC Falcons 0:1

29e minuut.
Sigmund verovert de bal door een tackle van achteren. Sigmund geeft een hoge lob. Macdonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Turnbull verovert de bal door een tackle van achteren. Turnbull haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Cowan met een sublieme pass. Turnbull bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean rent richting de bal. Turnbull verovert de bal door een tackle van achteren. Turnbull schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cobden ganja - AC Falcons 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cobden ganja 52%, AC Falcons 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cobden ganja - AC Falcons 1:1

58e minuut.
Taylor rent richting de bal. Gray verovert de bal door een tackle van achteren. Macdonald rent richting de bal. Gray onderschept slim de pass. Gray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Lynch passt de bal met de wreef. Astle is nu in balbezit. Astle passt de bal met de wreef. Johns bereikt de bal nog maar net als eerste. Johns haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Astle onderschept slim de pass. Astle speelt de bal door. Byrne probeert naar een medespeler te passen. Johns is nu in balbezit. Johns schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Wiki met de inworp. Astle met een sublieme pass. Daar is Johns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johns schiet op doel. Porter maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
cobden ganja - AC Falcons 1:2

79e minuut.
Docherty bereikt de bal nog maar net als eerste. Docherty met een sublieme pass. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray is nu in balbezit. Gray geeft een hoge lob. Sigmund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Klungelig pakt Byrne de bal. Lauaki is nu in balbezit. Byrne begaat een overtreding. Lauaki raakt geblesseerd tijdens het duel. Cowan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Sigmund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cobden ganja - AC Falcons 2:2

83e minuut.
Johns rent richting de bal. Docherty verovert de bal door een tackle van achteren. Lynch met een sublieme pass. Turnbull rent richting de bal. Turnbull haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cobden ganja 41%, AC Falcons 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cobden ganja - AC Falcons 2:2