Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Falcons Flyless Kiwi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Bunce onderschept slim de pass. Bunce geeft de bal voor. Klungelig pakt Dean de bal. Ngatai is nu in balbezit. Ngatai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Harlock rent richting de bal. Taylor rent richting de bal. Taylor met een sublieme pass. Johns rent richting de bal. Johns haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bunce bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch is nu in balbezit. Lynch geeft de bal voor. Johns bereikt de bal nog maar net als eerste. Johns schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Falcons - Flyless Kiwi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Falcons 54%, Flyless Kiwi 46%.
AC Falcons - Flyless Kiwi 1:0

58e minuut.
Sigmund speelt de bal door. Johns bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunce tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bunce krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Bunce probeert naar een medespeler te passen. Batty rent richting de bal. Batty speelt de bal door. Johns is nu in balbezit. Johns draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Falcons - Flyless Kiwi 2:0

78e minuut.
Lynch is nu in balbezit. Lynch speelt de bal door. Harlock geeft de bal voor. Dawkins is nu in balbezit. Dawkins draait met de bal, schiet en ... Sigmund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Bult is nu in balbezit. Byrne onderschept slim de pass. Byrne probeert naar een medespeler te passen. Astle bereikt de bal nog maar net als eerste. Astle geeft een hoge lob. McKinnon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Falcons 48%, Flyless Kiwi 52%.
AC Falcons - Flyless Kiwi 2:0