Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oto cobden ganja
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.6
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Mann probeert naar een medespeler te passen. Sole rent richting de bal. Sole haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Laus de bal onder controle te krijgen. Porter maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Mann passt de bal zonder na te denken. Sole heeft problemen om de bal te vangen. Edmeades verovert de bal door een tackle van achteren. Mann verovert de bal door een tackle van achteren. Mann haalt uit met een fantastische trap. Porter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oto - cobden ganja 1:0

24e minuut.
Cowan geeft de bal voor. Klungelig pakt Shoe de bal. Turnbull rent richting de bal. Turnbull schiet op doel. Muller heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Lauaki met een sublieme pass. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann passt de bal in één keer door. Sole bereikt de bal nog maar net als eerste. Sole haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oto - cobden ganja 2:0

36e minuut.
Knowles verovert de bal door een tackle van achteren. Knowles geeft de bal voor. Shoe is nu in balbezit. Docherty onderschept slim de pass. Docherty draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mann passt de bal in één keer door. Sole rent richting de bal. Laus rent richting de bal. Sole onderschept slim de pass. Sole haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
McConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. Cowan is nu in balbezit. Cowan met een sublieme pass. Turnbull rent richting de bal. Turnbull schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oto 54%, cobden ganja 46%.
Oto - cobden ganja 2:0

51e minuut.
Mann rent richting de bal. Sigmund verovert de bal door een tackle van achteren. Sole bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann is nu in balbezit. Mann haalt uit met een fantastische trap. Porter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Jeffs met een snelle inworp. McConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. McConnell probeert naar een medespeler te passen. Sole rent richting de bal. Sole draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oto - cobden ganja 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oto 58%, cobden ganja 42%.
Oto - cobden ganja 3:0
Oto