Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 21:26
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: Green Fields
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 40751
Herbs Legia Będzin
5~2~3 Tactiek 14.01.2022
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
0 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
53 gemiddelde waardering 68.9
good Schieten outstanding
adequate Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


4e minuut.
Hanswurst maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Huberthus geeft de bal voor. Hanswurst probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spătaru is nu in balbezit. Spătaru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tschudi stond buitenspel. Forge neemt vlug de vrije trap. Szczucki kopt de bal weg. Minnig rent richting de bal. Minnig schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbs - Legia Będzin 0:1

12e minuut.
Malone geeft een hoge lob. Spătaru kopt de bal weg. Minnig bereikt de bal nog maar net als eerste. Minnig draait met de bal, schiet en ... Dier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbs - Legia Będzin 0:2

15e minuut.
Spătaru rent richting de bal. Lange is nu in balbezit. Spătaru onderschept slim de pass. Spătaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbs - Legia Będzin 0:3

17e minuut.
Malone passt de bal in één keer door. Minnig rent richting de bal. Gregson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gregson krijgt een gele kaart.

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Szczucki stond buitenspel. Esquivel neemt vlug de vrije trap. Szczucki kopt de bal weg. Minnig rent richting de bal. Minnig schiet op doel. Dier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Mara geeft een hoge lob. Minnig kopt de bal weg. Lange rent richting de bal. Spătaru verovert de bal door een tackle van achteren. Spătaru draait met de bal, schiet en ... Dier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Forge is nu in balbezit. Minnig bereikt de bal nog maar net als eerste. Minnig haalt uit met een fantastische trap. Dier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herbs 56%, Legia Będzin 44%.
Herbs - Legia Będzin 0:3

51e minuut.
Spătaru onderschept slim de pass. Szczucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczucki probeert naar een medespeler te passen. Spătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Spătaru draait met de bal, schiet en ... Dier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbs - Legia Będzin 0:4

56e minuut.
Gallardo geeft een lange en hoge pass. Tschudi rent richting de bal. Tschudi met een sublieme pass. Spătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Spătaru schiet op doel. Dier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tschudi zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Spătaru maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbs - Legia Będzin 0:5

70e minuut.
Buitenspel voor Attolino. Goede buitenspelval van de verdediging. Chilwell komt het veld opgelopen. Huckerby komt het veld opgelopen. Hoddle komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Szczucki is nu in balbezit. Szczucki probeert naar een medespeler te passen. Huckerby rent richting de bal. Huckerby haalt uit met een fantastische trap. Dier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbs - Legia Będzin 0:6

83e minuut.
Malone probeert naar een medespeler te passen. Hoddle rent richting de bal. Hoddle passt de bal zonder na te denken. Huckerby rent richting de bal. Huckerby haalt uit met een fantastische trap. Paal!

88e minuut.
Malone rent richting de bal. Malone geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Huckerby de bal. Huckerby schiet op doel. Dier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbs - Legia Będzin 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herbs 51%, Legia Będzin 49%.
Herbs - Legia Będzin 0:7