Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Colchester Ajax Blackburn Rovers
mr Tactiek west
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.7 gemiddelde waardering 45.5
adequate Schieten adequate
very good Passen adequate
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Piniacki geeft de bal voor. Tywralski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Won-Joon. Won-Joon krijgt een gele kaart.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bernard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaputikyan probeert naar een medespeler te passen. Krull rent richting de bal. Krull schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Colchester - Ajax Blackburn Rovers 0:1

25e minuut.
Handmann heeft problemen om de bal te vangen. Handmann passt de bal met de wreef. Tywralski rent richting de bal. Tywralski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Colchester - Ajax Blackburn Rovers 1:1

29e minuut.
Zadorozhniy geeft een lange en hoge pass. Bernard heeft problemen om de bal te vangen. Kaputikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaputikyan haalt uit met een fantastische trap. Parrott probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kaputikyan probeert naar een medespeler te passen. Välisalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisalo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Markus de bal. Markus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Colchester 63%, Ajax Blackburn Rovers 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Colchester - Ajax Blackburn Rovers 1:1

48e minuut.
Välisalo met een sublieme pass. Jerne rent richting de bal. Handmann begaat een overtreding. Handmann krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Piniacki is nu in balbezit. Piniacki geeft een lange en hoge pass. Handmann is nu in balbezit. Tywralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tywralski draait met de bal, schiet en ... Parrott kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Jerne probeert naar een medespeler te passen. Krull bereikt de bal nog maar net als eerste. Rehn rent richting de bal. Markus verovert de bal door een tackle van achteren. Markus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Álvarez passt de bal in één keer door. Jerne is nu in balbezit. Met opzet legt Handmann zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Handmann moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Handmann schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Jerne is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krull wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kaputikyan met een sublieme pass. Álvarez rent richting de bal. Álvarez passt de bal in één keer door. Kaputikyan rent richting de bal. Kaputikyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Rehn is nu in balbezit. Nanek is nu in balbezit. Nanek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rehn de bal. Rehn draait met de bal, schiet en ... Parrott bokst de bal weg. Tywralski is nu in balbezit. Tywralski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Colchester - Ajax Blackburn Rovers 2:1

76e minuut.
Inworp. Bentein met de inworp. Bernard is nu in balbezit. Bernard geeft een lange en hoge pass. Jerne krijgt zijn hoofd ertegen. Sartorelli bokst de bal weg.

80e minuut.
Kaputikyan passt de bal met de wreef. Rehn bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisalo maakt een afschuwelijke overtreding. Rehn raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rehn neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Colchester 54%, Ajax Blackburn Rovers 46%.
FC Colchester - Ajax Blackburn Rovers 2:1