Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COLNE FC Elmstead Legends
gastone Tactiek 3-5-2 a
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.8 gemiddelde waardering 59.2
excellent Schieten excellent
good Passen formidable
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Heskey rent richting de bal. Heskey passt de bal zonder na te denken. Thomas heeft problemen om de bal te vangen. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
COLNE FC - Elmstead Legends 1:0

4e minuut.
Monsalvete passt de bal zonder na te denken. Sochos is nu in balbezit. Lennon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lennon krijgt een gele kaart. Sochos raakt geblesseerd tijdens het duel. Woś legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
COLNE FC - Elmstead Legends 2:0

5e minuut.
Woś passt de bal met de wreef. Sochos is nu in balbezit. Coady bereikt de bal nog maar net als eerste. Sochos onderschept slim de pass. Sochos draait met de bal, schiet en ... Türkoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Coady onderschept slim de pass. Coady probeert naar een medespeler te passen. Heskey probeert naar een medespeler te passen. Rifka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rifka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Rifka speelt de bal door. Kenny heeft problemen om de bal te vangen. Kenny passt de bal zonder na te denken. Brafield is nu in balbezit. Brafield draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De Vos geeft een hoge lob. Woś kopt de bal weg. Coady probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sochos is nu in balbezit. Sochos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Brafield bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Turner geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rifka springt en kopt de bal. Krogsgaard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
COLNE FC - Elmstead Legends 2:1

22e minuut.
Kenny met een sublieme pass. Brafield bereikt de bal nog maar net als eerste. Stilinović begaat een overtreding. Stilinović krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Holgate probeert naar een medespeler te passen. Coady is nu in balbezit. Coady geeft de bal voor. Rifka controleert de bal met de borst. Rifka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Klaudzinski passt de bal zonder na te denken. Woś rent richting de bal. Woś probeert naar een medespeler te passen. Sochos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sochos draait met de bal, schiet en ... Türkoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Roberts geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klaudzinski met de inworp. Moas is nu in balbezit. Moas geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kenny passt de bal met de wreef. Brafield rent richting de bal. Capone is nu in balbezit. Brafield verovert de bal door een tackle van achteren. Brafield draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLNE FC 50%, Elmstead Legends 50%.
COLNE FC - Elmstead Legends 2:1

51e minuut.
Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas verovert de bal door een tackle van achteren. Sochos verovert de bal door een tackle van achteren. Sochos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
COLNE FC - Elmstead Legends 3:1

60e minuut.
Rifka is nu in balbezit. Brafield is nu in balbezit. Motta rent richting de bal. Brafield verovert de bal door een tackle van achteren. Brafield haalt uit met een fantastische trap. Krogsgaard bokst de bal weg. Rifka is nu in balbezit. Rifka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
COLNE FC - Elmstead Legends 3:2

63e minuut.
Brafield onderschept slim de pass. Turner rent richting de bal. Turner passt de bal met de wreef. Brafield is nu in balbezit. Brafield schiet op doel. Krogsgaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Turner is nu in balbezit. Monsalvete begaat een overtreding. Turner raakt geblesseerd tijdens het duel. Turner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Nagiel de bal. Rifka is nu in balbezit. Rifka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalvete rent richting de bal. Turner onderschept slim de pass. Turner geeft een hoge lob. Rifka krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Turner passt de bal in één keer door. Kenny rent richting de bal. Kenny passt de bal in één keer door. Rifka is nu in balbezit. Rifka draait met de bal, schiet en ... Krogsgaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Doeltrap. Krogsgaard met een harde bal richting middenveld. Sochos kopt de bal weg. Woś probeert de bal aan de voet te houden. Woś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Klaudzinski de bal onder controle te krijgen. Nagiel geeft een hoge lob. Sochos is nu in balbezit. Woś rent richting de bal. Woś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Rifka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Owen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLNE FC 57%, Elmstead Legends 43%.
COLNE FC - Elmstead Legends 3:2