Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forest Hill F.C. The Swamp Monsters
4231 Tactiek 3.5-4.5-2
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
55 gemiddelde waardering 55.4
very good Schieten excellent
solid Passen solid
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Jurva met een sublieme pass. Peretz is nu in balbezit. Peretz passt de bal met de wreef. Stanislas rent richting de bal. Stanislas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pagozelai probeert naar een medespeler te passen. Peretz is nu in balbezit. Peretz speelt de bal door. Stanislas is nu in balbezit. Stanislas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Strzek geeft een lange en hoge pass. Walczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Basta begaat een overtreding. Basta krijgt een gele kaart. Walczewski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Walczewski kan niet meer verder spelen. Bá Thịnh komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Suherman speelt de bal door. Csordás bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagozelai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pagozelai krijgt een gele kaart. Csordás is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marney met een snel genomen vrije trap. Csordás krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
San Sebastián bereikt de bal nog maar net als eerste. San Sebastián passt de bal zonder na te denken. Csordás rent richting de bal. Csordás schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Hill F.C. - The Swamp Monsters 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forest Hill F.C. 58%, The Swamp Monsters 42%.
Forest Hill F.C. - The Swamp Monsters 0:1

54e minuut.
Pagozelai rent richting de bal. Basta verovert de bal door een tackle van achteren. Basta met een sublieme pass. Csordás is nu in balbezit. Csordás draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Barkley met een sublieme pass. Stanić rent richting de bal. Bá Thịnh verovert de bal door een tackle van achteren. Bá Thịnh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Forest Hill F.C. - The Swamp Monsters 1:1

59e minuut.
Suherman verovert de bal door een tackle van achteren. Suherman geeft de bal voor. Klungelig pakt Winslow de bal. Marney onderschept slim de pass. Marney geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Christiaen komt het veld opgelopen.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Czerniec trapt de bal weg. San Sebastián kopt de bal weg. Csordás bereikt de bal nog maar net als eerste. Csordás haalt uit met een fantastische trap. Huml probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Vezér geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barkley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strzek rent richting de bal. Bekő geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Csordás bereikt de bal nog maar net als eerste. Csordás haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Hill F.C. - The Swamp Monsters 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forest Hill F.C. 54%, The Swamp Monsters 46%.
Forest Hill F.C. - The Swamp Monsters 1:2