Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Swamp Monsters Forest Hill F.C.
one striker Tactiek Z1
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
51.9 gemiddelde waardering 56.3
very good Schieten very good
solid Passen excellent
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Peretz passt de bal in één keer door. Pagozelai probeert naar een medespeler te passen. Peretz is nu in balbezit. Peretz geeft een hoge lob. Klungelig pakt González Fernández de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Daar is Pressley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pressley passt de bal zonder na te denken. Walczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczewski geeft een hoge lob. Kitić springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Pálfalvi de bal. Paal!

10e minuut.
Pagozelai is nu in balbezit. Bekő verovert de bal door een tackle van achteren. Bekő passt de bal in één keer door. Baturo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baturo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Walczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczewski draait met de bal, schiet en ... González Fernández probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pagozelai geeft de bal voor. Kitić springt en kopt de bal. Czerniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Walczewski rent richting de bal. Walczewski draait met de bal, schiet en ... Walczewski probeert de bal met de borst te controleren. Walczewski geeft de bal voor. Kitić springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Basta met een sublieme pass. Baturo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pressley. Pressley krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Csordás is nu in balbezit. Winslow tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Csordás is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marney zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baturo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Huml met een sublieme pass. Peretz kopt de bal weg. Kitić rent richting de bal. Kitić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp Monsters - Forest Hill F.C. 0:1

36e minuut.
Basta passt de bal met de wreef. Csordás is nu in balbezit. Peretz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peretz krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Walczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Irwin begaat een overtreding. Walczewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pressley met een snel genomen vrije trap. Peretz kopt de bal weg. Daar is Suherman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kitić is nu in balbezit. Kitić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Basta passt de bal met de wreef. Vezér rent richting de bal. Baturo begaat een overtreding. Baturo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Swamp Monsters 63%, Forest Hill F.C. 37%.
The Swamp Monsters - Forest Hill F.C. 0:1

46e minuut.
San Sebastián komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Basta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Irwin de bal. Irwin speelt de bal door. Barkley rent richting de bal. Barkley geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Winslow zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jurva bereikt de bal nog maar net als eerste. Basta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jurva raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

79e minuut.
Inworp. Kane komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Swamp Monsters 52%, Forest Hill F.C. 48%.
The Swamp Monsters - Forest Hill F.C. 0:1