Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Trios Sudamericanos Holmesdale FC
normal 3 Tactiek 532
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 50.5
solid Schieten very good
very good Passen good
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Klungelig pakt Ghinescu de bal. Itaipuaçú met een sublieme pass. Korostyliovas rent richting de bal. Korostyliovas schiet op doel. Oğulsoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Trios Sudamericanos - Holmesdale FC 1:0

2e minuut.
Antelo met een sublieme pass. Dhuinslager geeft de bal voor. Desipris rent richting de bal. Antelo verovert de bal door een tackle van achteren. Antelo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Itaipuaçú probeert naar een medespeler te passen. Stefanescu-Prodanovici rent richting de bal. Chong rent richting de bal. Popara verovert de bal door een tackle van achteren. Popara geeft een lange en hoge pass. Oğulsoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Trios Sudamericanos 42%, Holmesdale FC 58%.
Los Trios Sudamericanos - Holmesdale FC 1:0

46e minuut.
Merѕon komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Popara met een sublieme pass. Kulawiak is nu in balbezit. Kulawiak met een sublieme pass. Korostyliovas is nu in balbezit. Korostyliovas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Muscă komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Popara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Desipris probeert naar een medespeler te passen. Itaipuaçú is nu in balbezit. Itaipuaçú draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Popara geeft de bal voor. Merѕon rent richting de bal. Korostyliovas verovert de bal door een tackle van achteren. Korostyliovas draait met de bal, schiet en ... Oğulsoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Korostyliovas kopt de bal weg. Chong heeft problemen om de bal te vangen. Chong passt de bal met de wreef. Antelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antelo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Muscă stond buitenspel. Rocha neemt vlug de vrije trap. Daar is Fedor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefanescu-Prodanovici rent richting de bal. Stefanescu-Prodanovici schiet op doel. Oğulsoy bokst de bal weg. Merѕon heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Trios Sudamericanos - Holmesdale FC 2:0

83e minuut.
Stefanescu-Prodanovici verovert de bal door een tackle van achteren. Itaipuaçú is nu in balbezit. Itaipuaçú passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Korostyliovas de bal. Korostyliovas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bond met een sublieme pass. Calix rent richting de bal. Calix passt de bal in één keer door. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Trios Sudamericanos - Holmesdale FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Trios Sudamericanos 36%, Holmesdale FC 64%.
Los Trios Sudamericanos - Holmesdale FC 2:1