Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Holmesdale FC Los Trios Sudamericanos
532c Tactiek normal 3
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 53.9
average Schieten good
average Passen very good
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
Itaipuaçú onderschept slim de pass. Itaipuaçú speelt de bal door. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś haalt uit met een fantastische trap. Onomah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Holmesdale FC - Los Trios Sudamericanos 0:1

11e minuut.
Itaipuaçú probeert naar een medespeler te passen. Iwanicki speelt de bal door. Bęś rent richting de bal. Bęś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Holmesdale FC - Los Trios Sudamericanos 0:2

21e minuut.
Jones geeft een lange en hoge pass. Price kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Devrimoğlu de bal onder controle te krijgen. Maitland-Niles is nu in balbezit. Maitland-Niles schiet op doel. Vanegas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Daar is Bęś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borbás. Bęś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Itaipuaçú zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zanato springt en kopt de bal. Onomah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Itaipuaçú probeert naar een medespeler te passen. Zanato is nu in balbezit. Roşu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zanato is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Itaipuaçú neemt zijn aanloop. Onomah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holmesdale FC 59%, Los Trios Sudamericanos 41%.
Holmesdale FC - Los Trios Sudamericanos 0:2

46e minuut.
Johnson komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Iwanicki probeert naar een medespeler te passen. Itaipuaçú bereikt de bal nog maar net als eerste. Itaipuaçú passt de bal zonder na te denken. Devrimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Devrimoğlu geeft een hoge lob. Onomah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Popara verovert de bal door een tackle van achteren. Popara met een sublieme pass. Itaipuaçú met een sublieme pass. Zanato bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanato draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Devrimoğlu passt de bal met de wreef. Bęś is nu in balbezit. Merѕon begaat een overtreding. Merѕon krijgt een gele kaart. Bęś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bellingham komt het veld opgelopen. Hughes komt het veld opgelopen. Itaipuaçú wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Worthen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Merѕon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Itaipuaçú is nu in balbezit. Zanato is nu in balbezit. Zanato draait met de bal, schiet en ... Onomah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holmesdale FC 62%, Los Trios Sudamericanos 38%.
Holmesdale FC - Los Trios Sudamericanos 0:2