Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Stiffs MPS United
Help! Tactiek 442
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 26
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 51.8
adequate Schieten very good
average Passen adequate
average Verdedigen formidable


5e minuut.
Yeste Navarro speelt de bal door. Vişoianu rent richting de bal. Vişoianu passt de bal met de wreef. Hoddle is nu in balbezit. Hoddle schiet op doel. Ginola bokst de bal weg. Carrick is nu in balbezit. Carrick schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stiffs - MPS United 0:1

9e minuut.
Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke passt de bal in één keer door. Vişoianu is nu in balbezit. Vişoianu geeft een hoge lob. Carrick krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Bunea probeert naar een medespeler te passen. Ponzone bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponzone geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Reid de bal onder controle te krijgen. Roofe geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Bunea kopt de bal weg. Hoddle met een sublieme pass. Carrick is nu in balbezit. Carrick draait met de bal, schiet en ... Ginola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stiffs - MPS United 0:2

28e minuut.
Clarke speelt de bal door. Roofe rent richting de bal. Roofe geeft een hoge lob. Hoddle rent richting de bal. Hoddle schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Saramanho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrick haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stiffs - MPS United 0:3

29e minuut.
Davis probeert de bal aan de voet te houden. Reid is nu in balbezit. Reid passt de bal zonder na te denken. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stiffs - MPS United 1:3

41e minuut.
Davis passt de bal in één keer door. Vişoianu heeft problemen om de bal te vangen. Vişoianu speelt de bal door. Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bunea passt de bal in één keer door. Daar is Vişoianu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vişoianu geeft een lange en hoge pass. Carrick is nu in balbezit. Carrick schiet op doel. Ginola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Ponzone kopt de bal weg. Clarke probeert de bal aan de voet te houden. Roofe rent richting de bal. Roofe geeft de bal voor. Hoddle krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Stiffs 64%, MPS United 36%.
The Stiffs - MPS United 1:3

49e minuut.
Vişoianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişoianu met een sublieme pass. Carrick is nu in balbezit. Carrick draait met de bal, schiet en ... Ginola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stiffs - MPS United 1:4

55e minuut.
Vişoianu rent richting de bal. Vişoianu geeft de bal voor. Carrick is nu in balbezit. Carrick draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Hoddle rent richting de bal. Vişoianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Parker schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Parker krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Thompson controleert de bal met de borst. Roofe geeft een hoge lob. Saramanho probeert de bal aan de voet te houden. Hoddle rent richting de bal. Hoddle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Saramanho bereikt de bal nog maar net als eerste. Saramanho geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vişoianu met een snelle inworp. Hoddle geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Davis geeft een hoge lob. Beckham kopt de bal weg. Clarke geeft de bal voor. Hoddle heeft problemen om de bal te vangen. Hoddle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Hoddle raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tarone komt het veld opgelopen. Thompson met een snelle inworp. Ponzone rent richting de bal. Augustenborg maakt een afschuwelijke overtreding. Augustenborg krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Saramanho heeft problemen om de bal te vangen. Turner rent richting de bal. Tarone verovert de bal door een tackle van achteren. Tarone draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Augustenborg heeft problemen om de bal te vangen. Ponzone verovert de bal door een tackle van achteren. Ponzone met een sublieme pass. Roofe heeft problemen om de bal te vangen. Roofe geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Tarone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrick draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Vişoianu met een sublieme pass. Kciuk rent richting de bal. Kciuk geeft een lange en hoge pass. Carrick heeft problemen om de bal te vangen. Carrick haalt uit met een fantastische trap. Ginola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Tarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Reid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tarone is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bunea met een snel genomen vrije trap. Daar is Carrick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrick haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Roofe passt de bal zonder na te denken. Tarone rent richting de bal. Saramanho rent richting de bal. Tarone verovert de bal door een tackle van achteren. Tarone haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Stiffs 69%, MPS United 31%.
The Stiffs - MPS United 1:4