Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MPS United The Stiffs
352 Tactiek New 442* up
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
52.7 gemiddelde waardering 52.7
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
formidabel Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Risøy passt de bal in één keer door. Daar is Buontempo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buontempo speelt de bal door. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MPS United - The Stiffs 0:1

9e minuut.
Penello onderschept slim de pass. Vişoianu verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bolimowski. Bolimowski krijgt een gele kaart. Vişoianu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

11e minuut.
Ponzone speelt de bal door. Daar is Kciuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kciuk met een sublieme pass. Hoddle rent richting de bal. Hoddle schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Tallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrick schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Penello is nu in balbezit. Beckham legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Penello raakt geblesseerd tijdens het duel. Beckham probeert naar een medespeler te passen. Penello legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Buontempo passt de bal met de wreef. Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea passt de bal in één keer door. Carrick is nu in balbezit. Carrick geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Yeste Navarro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galaschek met de inworp. Penello bereikt de bal nog maar net als eerste. Penello haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Silveira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Bolimowski kan de bal niet met de borst controleren. Ponzone bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponzone speelt de bal door. Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrick schiet op doel. Szabó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle schiet op doel. Szabó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MPS United - The Stiffs 1:1

24e minuut.
Galaschek met een snelle inworp. Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolimowski passt de bal in één keer door. Penello rent richting de bal. Penello draait met de bal, schiet en ... Silveira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MPS United - The Stiffs 1:2

31e minuut.
Ponzone speelt de bal door. Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercadante onderschept slim de pass. Ponzone verovert de bal door een tackle van achteren. Ponzone geeft de bal voor. Szabó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Hoddle onderschept slim de pass. Hoddle geeft de bal voor. Carrick rent richting de bal. Carrick schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Galaschek kopt de bal weg. Beckham is nu in balbezit. Penello onderschept slim de pass. Penello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MPS United - The Stiffs 1:3

45e minuut.
Coporan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bunea geeft een lange en hoge pass. Hoddle kopt de bal weg. Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrick schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MPS United 42%, The Stiffs 58%.
MPS United - The Stiffs 1:3

54e minuut.
Risøy is nu in balbezit. Ponzone verovert de bal door een tackle van achteren. Ponzone geeft een lange en hoge pass. Hoddle is nu in balbezit. Hoddle schiet op doel. Szabó bokst de bal weg. Carrick rent richting de bal. Mercadante legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carrick raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ponzone neemt zijn aanloop. Szabó bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MPS United - The Stiffs 2:3

57e minuut.
Roofe bereikt de bal nog maar net als eerste. Roofe passt de bal met de wreef. Carrick is nu in balbezit. Carrick schiet op doel. Szabó probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MPS United - The Stiffs 3:3

58e minuut.
Risøy passt de bal zonder na te denken. Coporan rent richting de bal. Coporan passt de bal in één keer door. Penello rent richting de bal. Penello schiet op doel. Silveira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Ponzone passt de bal met de wreef. Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Risøy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Risøy krijgt een gele kaart. Carrick is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ponzone met een snel genomen vrije trap. Carrick is nu in balbezit. Carrick draait met de bal, schiet en ... Szabó bokst de bal weg.

65e minuut.
Kiri onderschept slim de pass. Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiri kopt de bal weg. Hoddle is nu in balbezit. Hoddle draait met de bal, schiet en ... Szabó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carrick is nu in balbezit. Carrick draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MPS United - The Stiffs 4:3

72e minuut.
Yeste Navarro probeert naar een medespeler te passen. Kciuk is nu in balbezit. Kciuk geeft de bal voor. Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrick draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Penello controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Leyman komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Galaschek passt de bal zonder na te denken. Penello bereikt de bal nog maar net als eerste. Penello passt de bal met de wreef. Leyman rent richting de bal. Leyman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Saramanho verovert de bal door een tackle van achteren. Saramanho geeft een lange en hoge pass. Penello kopt de bal weg. Leyman is nu in balbezit. Leyman schiet op doel. Silveira bokst de bal weg.

82e minuut.
Bolimowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Beckham de bal. Leyman rent richting de bal. Leyman haalt uit met een fantastische trap. Silveira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MPS United - The Stiffs 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MPS United 51%, The Stiffs 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MPS United - The Stiffs 4:4