Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forest Hill F.C. COLNE FC
4231 Tactiek gastone
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 53.8
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Stilinović is nu in balbezit. Stilinović geeft een hoge lob. Vezér kopt de bal weg. Peretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Peretz geeft een lange en hoge pass. Krogsgaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stanislas is nu in balbezit. Motta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stanislas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stanislas legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Hill F.C. - COLNE FC 1:0

8e minuut.
Vezér is nu in balbezit. Farkas onderschept slim de pass. Woś rent richting de bal. Woś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Forest Hill F.C. - COLNE FC 1:1

25e minuut.
Winslow rent richting de bal. Winslow geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moas met een snelle inworp. Klaudzinski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forest Hill F.C. 45%, COLNE FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Forest Hill F.C. - COLNE FC 1:1

49e minuut.
Woś is nu in balbezit. Winslow onderschept slim de pass. Moas maakt een afschuwelijke overtreding. Moas krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Nagiel rent richting de bal. Nagiel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pressley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jurva geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stanislas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanislas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Hill F.C. - COLNE FC 2:1

61e minuut.
Strzek heeft problemen om de bal te vangen. Farkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzek is nu in balbezit. Farkas onderschept slim de pass. Farkas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dângelo komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Jurva bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurva passt de bal zonder na te denken. Pressley bereikt de bal nog maar net als eerste. Pressley geeft de bal voor. Stanislas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forest Hill F.C. 40%, COLNE FC 60%.
Forest Hill F.C. - COLNE FC 2:1