Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COLNE FC Forest Hill F.C.
gastone Tactiek Z1
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 55.2
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Farkas kopt de bal weg. Daar is Vezér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strzek rent richting de bal. Sochos verovert de bal door een tackle van achteren. Sochos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Inworp. Walczewski met een snelle inworp. Stanislas is nu in balbezit. Stanislas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Peretz met een sublieme pass. Jurva geeft de bal voor. Stanislas krijgt zijn hoofd ertegen. Krogsgaard bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Panucci rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Walczewski speelt de bal door. Peretz is nu in balbezit. Peretz passt de bal zonder na te denken. Stanislas is nu in balbezit. Stanislas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Nagiel is nu in balbezit. Inworp. Jurva met een snelle inworp. Peretz geeft de bal voor. Stanislas springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Vezér bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezér controleert de bal met de borst. Sochos verovert de bal door een tackle van achteren. Sochos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
COLNE FC - Forest Hill F.C. 1:0

30e minuut.
Vezér rent richting de bal. Sochos onderschept slim de pass. Farkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sochos rent richting de bal. Sochos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Strzek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Harabagiu komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Pressley bereikt de bal nog maar net als eerste. Pressley passt de bal zonder na te denken. Walczewski is nu in balbezit. Walczewski geeft een hoge lob. Stanislas maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sochos kopt de bal weg. Klungelig pakt Harabagiu de bal. Farkas rent richting de bal. Farkas draait met de bal, schiet en ... Huml probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Walczewski geeft een lange en hoge pass. Moas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanislas is nu in balbezit. Stanislas draait met de bal, schiet en ... Krogsgaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
COLNE FC - Forest Hill F.C. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLNE FC 58%, Forest Hill F.C. 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
COLNE FC - Forest Hill F.C. 1:1

50e minuut.
Macasaet geeft een hoge lob. Stanislas maakt een snoekduik en kopt de bal. Nagiel kopt de bal weg. Daar is Stanislas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanislas draait met de bal, schiet en ... Krogsgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Janus onderschept slim de pass. Janus passt de bal in één keer door. Monsalvete rent richting de bal. Monsalvete geeft de bal voor. Sochos maakt een snoekduik en kopt de bal. Huml bokst de bal weg.

64e minuut.
Huml geeft de bal voor. Stilinović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stanislas. Stanislas krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Daar is Moas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurva verovert de bal door een tackle van achteren. Jurva met een sublieme pass. Walczewski is nu in balbezit. Walczewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Moas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jurva. Moas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dângelo komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Harabagiu geeft een lange en hoge pass. Dângelo kopt de bal weg. Klungelig pakt Vezér de bal. Farkas is nu in balbezit. Farkas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Dângelo kopt de bal weg. Peretz heeft problemen om de bal te vangen. Peretz passt de bal met de wreef. Dângelo rent richting de bal. Dângelo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Peretz passt de bal zonder na te denken. Dângelo met een sublieme pass. Stilinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Walczewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Krogsgaard trapt de bal weg van het doel. Daar is Pagozelai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sochos speelt de bal door. Farkas is nu in balbezit. Farkas haalt uit met een fantastische trap. Huml probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Macasaet is nu in balbezit. Macasaet geeft de bal voor. Inworp. Monsalvete met een snelle inworp. Bourbon geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLNE FC 60%, Forest Hill F.C. 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
COLNE FC - Forest Hill F.C. 1:1