Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Stiffs Los Trios Sudamericanos
Help! Tactiek normal 3
41% Balbezit 59%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 52.8
goed Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Thompson kopt de bal weg. Daar is Popara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popara geeft de bal voor. Korostyliovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Korostyliovas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Popara met een snelle inworp. Stefanescu-Prodanovici rent richting de bal. Stefanescu-Prodanovici draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Popara heeft problemen om de bal te vangen. Popara speelt de bal door. Stefanescu-Prodanovici is nu in balbezit. Stefanescu-Prodanovici draait met de bal, schiet en ... Ginola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stiffs - Los Trios Sudamericanos 0:1

19e minuut.
Kulawiak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Itaipuaçú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Itaipuaçú probeert naar een medespeler te passen. Korostyliovas is nu in balbezit. Korostyliovas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Parker met een sublieme pass. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Liejun verovert de bal door een tackle van achteren. Davis is nu in balbezit. Davis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Bond passt de bal zonder na te denken. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara passt de bal in één keer door. Daar is Stefanescu-Prodanovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefanescu-Prodanovici geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Adams rent richting de bal. Adams speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Liejun de bal onder controle te krijgen. Leyman is nu in balbezit. Leyman haalt uit met een fantastische trap. Vanegas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Stiffs - Los Trios Sudamericanos 1:1

29e minuut.
Itaipuaçú is nu in balbezit. Itaipuaçú geeft een hoge lob. Reid heeft problemen om de bal te vangen. Korostyliovas rent richting de bal. Korostyliovas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stiffs - Los Trios Sudamericanos 1:2

31e minuut.
Reid rent richting de bal. Itaipuaçú speelt de bal door. Stefanescu-Prodanovici rent richting de bal. Stefanescu-Prodanovici draait met de bal, schiet en ... Ginola probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bond rent richting de bal. Bond passt de bal in één keer door. Korostyliovas is nu in balbezit. Korostyliovas draait met de bal, schiet en ... Ronaldo Jr. probeert de bal aan de voet te houden. Ginola bokst de bal weg.

36e minuut.
Kulawiak geeft de bal voor. Stefanescu-Prodanovici kopt de bal weg. Daar is Turner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korostyliovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Korostyliovas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Thompson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Parker kopt de bal weg. Davis heeft problemen om de bal te vangen. Itaipuaçú bereikt de bal nog maar net als eerste. Itaipuaçú haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Davis de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Popara zal de hoekschop nemen. Korostyliovas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Bond met een sublieme pass. Kulawiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawiak speelt de bal door. Korostyliovas is nu in balbezit. Korostyliovas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Stiffs 62%, Los Trios Sudamericanos 38%.
The Stiffs - Los Trios Sudamericanos 1:2

50e minuut.
Ronaldo Jr. geeft een hoge lob. Inworp. Popara met de inworp. Stefanescu-Prodanovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanescu-Prodanovici schiet op doel. Ginola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Kulawiak is nu in balbezit. Kulawiak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Parker de bal. Kulawiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawiak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Saramanho kopt de bal weg. Klungelig pakt Parker de bal. Davis probeert naar een medespeler te passen. Adams rent richting de bal. Adams schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

73e minuut.
Saramanho heeft problemen om de bal te vangen. Ronaldo Jr. is nu in balbezit. Stefanescu-Prodanovici verovert de bal door een tackle van achteren. Stefanescu-Prodanovici schiet op doel. Ginola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stiffs - Los Trios Sudamericanos 1:3

77e minuut.
Kulawiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawiak passt de bal zonder na te denken. Stefanescu-Prodanovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanescu-Prodanovici schiet op doel. Ginola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stiffs - Los Trios Sudamericanos 1:4

79e minuut.
Klungelig pakt Kulawiak de bal. Kulawiak passt de bal met de wreef. Popara is nu in balbezit. Popara geeft een hoge lob. Stefanescu-Prodanovici springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Doeltrap. Vanegas trapt de bal weg van het doel. Kulawiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawiak geeft een hoge lob. Korostyliovas krijgt zijn hoofd ertegen. Ginola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Turner kopt de bal weg. Klungelig pakt Stefanescu-Prodanovici de bal. Thompson is nu in balbezit. Stefanescu-Prodanovici verovert de bal door een tackle van achteren. Stefanescu-Prodanovici haalt uit met een fantastische trap. Ginola bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Stiffs 64%, Los Trios Sudamericanos 36%.
The Stiffs - Los Trios Sudamericanos 1:4