Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COLNE FC The Swamp Monsters
gastone Tactiek 3.5-4.5-2
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 54.5
solid Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen excellent


7e minuut.
Van Eenoo geeft de bal voor. Pálfalvi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Marney de bal. Monsalvete rent richting de bal. Monsalvete draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
COLNE FC - The Swamp Monsters 1:0

12e minuut.
Farkas rent richting de bal. Pálfalvi onderschept slim de pass. Woś onderschept slim de pass. Woś draait met de bal, schiet en ... Czerniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
COLNE FC - The Swamp Monsters 2:0

16e minuut.
Marney geeft een hoge lob. San Sebastián is nu in balbezit. Van Eenoo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van Eenoo krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Nagiel geeft een hoge lob. Basta rent richting de bal. Basta speelt de bal door. Bekő probeert de bal met de borst te controleren. Bekő geeft een lange en hoge pass. Krogsgaard bokst de bal weg. Suszek onderschept slim de pass. Woś onderschept slim de pass. Pálfalvi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Woś raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Woś kan niet meer verder spelen. Gabrhel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLNE FC 58%, The Swamp Monsters 42%.
COLNE FC - The Swamp Monsters 2:0

57e minuut.
Csordás rent richting de bal. Stilinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stilinović geeft een hoge lob. Gabrhel is nu in balbezit. Gabrhel draait met de bal, schiet en ... Czerniec bokst de bal weg.

60e minuut.
Klaudzinski verovert de bal door een tackle van achteren. Klaudzinski passt de bal in één keer door. Farkas is nu in balbezit. Farkas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
COLNE FC - The Swamp Monsters 3:0

63e minuut.
Stilinović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barkley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csordás rent richting de bal. Csordás schiet op doel. Krogsgaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Bekő passt de bal zonder na te denken. Marney bereikt de bal nog maar net als eerste. Marney probeert naar een medespeler te passen. San Sebastián is nu in balbezit. San Sebastián haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Gabrhel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfalvi verovert de bal door een tackle van achteren. Farkas onderschept slim de pass. Farkas draait met de bal, schiet en ... Czerniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
COLNE FC - The Swamp Monsters 4:0

75e minuut.
San Sebastián rent richting de bal. Klaudzinski rent richting de bal. Bekő verovert de bal door een tackle van achteren. Bekő geeft een hoge lob. Csordás springt en kopt de bal. Krogsgaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Van Eenoo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gabrhel de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bekő. Bekő krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Bekő onderschept slim de pass. Bekő kan de bal niet met de borst controleren. Gabrhel met een sublieme pass. Farkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Farkas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLNE FC 54%, The Swamp Monsters 46%.
COLNE FC - The Swamp Monsters 4:0